Klik hier

Ontdek en ontplooi jouw talent(en) op het Mondial College! 


Het is bijna zover: je verlaat binnenkort je basisschool en gaat een nieuw avontuur aan op het voortgezet onderwijs. Het is tijd om je talenten verder te ontdekken en te ontwikkelen op een middelbare school die past bij jouw mogelijkheden en interesses. Waar voel jij je thuis en haal jij het optimale uit jezelf? Tijdens verschillende kennismakingsmomenten vertellen wij jou, maar ontdek je vooral zelf, wat je kunt verwachten van het mondial College: een plek waar alles draait om jóu!

Het Mondial College is dé school in Nijmegen voor alle leerlingen met een vmbo (basis, kader, gemengd, theoretisch), mavo, havo of vwo-advies.  


...voor meer informatie over de
kennismakingsmomenten
van de Meeuwse Acker.

...voor meer informatie over de 
kennismakingsmomenten
van Leuvensbroek.Klik op het tv'tje om naar de
Meet Mondial 
livestream
te gaan!

Super toffe rondleiding!

Kom je ook kijken? Onze leerlingen vertellen je graag meer over onze locaties. Bepaal je eigen route en maak kennis met het Mondial College én alle opleidingen, leerwegen en profielen. 

 

Wil je de komende tijd op de hoogte blijven van onze evenementen en wil je ons graag beter leren kennen? 

Inmiddels ben je gestart in groep 7 of 8 en kies je binnenkort een middelbare school die bij je past. Het Mondial College organiseert verschillende activiteiten om de school beter te leren kennen. Natuurlijk wil je deze activiteiten niet missen. Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Nadat de aanmelding voor de middelbare school is geweest wordt jouw e-mailadres verwijderd uit ons bestand. LET OP: onze nieuwsbrieven worden vanuit Mailchimp verstuurd. Het kan zijn dat de eerste nieuwsbrief in uw ongewenste mail/spambox terecht komt. U dient deze dan ook eenmalig te accepteren als gewenste e-mail.


>> JA, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen! <<

Locatie Meeuwse Acker
...om je in te schrijven voor de kennismakingsmomenten van de Meeuwse Acker!

Meet Meeuwse Acker Talkshow (online)
Schuif samen met je ouder(s)/verzorger(s) aan voor een Meet Meeuwse Acker Talkshow! Hier krijg je (thuis én online) een korte presentatie over onze school én is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Kennismakingsavond (online)
 Schuif aan, alleen of samen met je ouders. Onze docenten vertellen je wat je kunt verwachten wanneer je bij ons op school zit. Uiteraard kun je dan ook je vragen stellen via een WhatsApp nummer dat op dat moment in beeld is. 

Locatie Leuvensbroek
...om je in te schrijven voor de kennismakingsmomenten van Leuvensbroek

Meet Mondial (online)
Schuif samen met je ouder(s)/verzorger(s) aan voor Meet Mondial! Hier krijg je (online) een presentatie over onze school én is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kennismakingsmiddag (online) 
Schuif aan, alleen of samen met je ouders. Onze docenten vertellen je wat je kunt verwachten wanneer je bij ons op school zit. Uiteraard kun je dan ook je vragen stellen via een WhatsApp nummer dat op dat moment in beeld is. We vertellen je dan ook graag meer over het Technasium. 

Promotiefilmpje Meeuwse Acker

Promotiefilmpje Leuvensbroek

Open Dag 2021

Onze (volledig digitale) Open Dag gaat door! Je bent van harte welkom op onze digitale Open Dag op zaterdag 6 februari tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Benieuwd naar de invulling van deze dag? Meld je dan aan voor de speciale #wijzijnmondial nieuwsbrief!