Klik hier

Nieuwspagina

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Welkom op ouderpagina van locatie Leuvensbroek. Indien u uw kind reeds op het Mondial College heeft zitten, leest u op deze pagina de belangrijke nieuwsberichten. U kunt aan de rechterkant direct naar Magister of uw kind absent melden. Indien u op zoek bent naar de afdelingsleider, de afdelingscöordinator, de manager van het IBC of de ordinator van het Technasium, dan klikt u op contactpersonen.  

Wanneer u klikt op 'informatie over uw kind' komt u onder andere terecht bij de belangrijke nieuwsberichten die voor uw kind belangrijk zijn, maar kunt u daar ook de PTO's/PTA's vinden en andere belangrijke informatie. Via 'ouders' kunt u altijd weer terug naar deze pagina. 

Laatste update: het coronavirus 
Beste ouders/ verzorgers, beste leerlingen,
Volg hier alle updates rond het coronavirus.

Plaatsing 06-04-20: Aanmelden tijdelijke 'Corona’ mentoraten
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Sinds dinsdagavond weten we dat de scholen in elk geval gesloten blijven tot en met de meivakantie. Het thuisleren, in welke vorm dan ook, zal nog even door gaan. Daarom willen we ons netwerk en onze expertise inzetten om tijdelijke mentoren te verbinden met de leerlingen voor wie dat juist nu een meerwaarde heeft. 
Lees hier ​meer informatie.

Plaatsing 06-04-20:  Luister- en advieslijn V(S)O Rijk van Nijmegen 
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Door corona zitten veel kinderen en gezinnen nu vooral thuis. Even de deur uit, vrienden opzoeken, naar school gaan, sporten, bij opa en oma op visite, het valt allemaal weg nu. Het kan bij jongeren gevoelens van stress, onzekerheid en angst oproepen en leidt soms ook tot een ruzieachtige sfeer.

De situatie rondom het corona-virus kan daarnaast ook zorgen voor onrust binnen het gezin. Dit door o.a. onzekerheid over werk en geld, angst voor het virus zelf, het plots moeten combineren van werk-, school-, zorg- en huishoudelijke taken. En dan wordt door alle maatregelen ook nog het contact met het eigen netwerk én met hulpverleners bemoeilijkt. Lees hier verder.

Plaatsing 20-03-20: Voortgang mentoraat School’s cool Nijmegen & regio in verband met het coronavirus 
Klik hier

Plaatsing 04-02-20: Kaartverkoop theater diner van start

Vanaf komende maandag (10 februari) zijn ze weer te koop: exclusieve tickets voor ons verrassende en kleurrijke Theater Diner 2020! Om klokslag 08.00 uur gaat de verkoop van start. Met een paar simpele klikken heb je zo de e-tickets in huis. Voor een eigen tafeltje in ons sfeervolle aula-restaurant op woensdag 1 april of donderdag 2 april. Met bijvoorbeeld je familie, vrienden, sportmaatjes of klasgenoten. Voor slechts €20 krijg je een avondvullend programma voorgeschoteld dat bol staat van de culinaire verrassingen van onze partners van ‘De Honneurs’ én van de zeer verschillende optredens van leerlingen, oud-leerlingen en personeelsleden. Zingend, dansend, op instrumenten, toneel spelend, improviserend, in bandjes… En dat allemaal inclusief drankjes!
Meteen bestellen? Klik dan hier als je tickets wilt voor woensdag 1 april en hier als je liever op donderdag 2 april komt. Eventuele dieetwensen kunnen via het bestelformulier worden doorgegeven. We hopen je te zien in april! Bekijk hier de hele flyer!
[Muzikale groet, Mark van den Aarssen, Marga van der Heide en Quirijn van den Berk]

Plaatsing 04-02-20: Belangrijk bericht voor ouder(s)/verzorger(s) van examenkandidaten
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op uw kind af en de druk is soms hoog. Op het Mondial College bereiden we uw kind al 100% goed voor op het eindexamen, maar graag bieden we daarnaast ook nog iets extra's aan om uw zoon/dochter de mogelijkheid te bieden om ter voorbereiding op de (school)examens aanvullend een examentraining te volgen. Lees hier verder. 

Plaatsing 30-01-20: Mondial College 'Excellente School' 
Nijmegen - De onderwijsinspectie heeft het Mondial College in Nijmegen voor de derde keer het predicaat 'Excellente School' toegekend. Een predicaat voor scholen met bijzondere kwaliteiten en voor scholen die uitblinken in een specifiek profiel. Lees hier het volledige bericht!

Mist u bepaalde informatie?
Mail dan naar:

contact@mondialcollege.nl