Klik hier

Belangrijke weetjes!

Locatie Leuvensbroek


Beste leerling van het Mondial College,

Via 'informatie over mijn schooljaar' aan de rechterkant ga je naar jouw informatie zoals bijvoorbeeld de PTA/PTO, maar ook informatie over de iPad en het jaarrooster.

Laatste update: het coronavirus 
Beste leerlingen,
Volg hier alle updates rond het coronavirus.

Plaatsing 06-04-20: Aanmelden tijdelijke 'Corona’ mentoraten
Beste ouder(s)/verzorger(s), 
Sinds dinsdagavond weten we dat de scholen in elk geval gesloten blijven tot en met de meivakantie. Het thuisleren, in welke vorm dan ook, zal nog even door gaan. Daarom willen we ons netwerk en onze expertise inzetten om tijdelijke mentoren te verbinden met de leerlingen voor wie dat juist nu een meerwaarde heeft. 
Lees hier meer informatie.

Plaatsing 06-04-20:  Luister- en advieslijn V(S)O Rijk van Nijmegen 
Beste leerling, 
Door corona zitten veel kinderen en gezinnen nu vooral thuis. Even de deur uit, vrienden opzoeken, naar school gaan, sporten, bij opa en oma op visite, het valt allemaal weg nu. Het kan bij jongeren gevoelens van stress, onzekerheid en angst oproepen en leidt soms ook tot een ruzieachtige sfeer. 

De situatie rondom het corona-virus kan daarnaast ook zorgen voor onrust binnen het gezin. Dit door o.a. onzekerheid over werk en geld, angst voor het virus zelf, het plots moeten combineren van werk-, school-, zorg- en huishoudelijke taken. En dan wordt door alle maatregelen ook nog het contact met het eigen netwerk én met hulpverleners bemoeilijkt. Lees hier verder.

Plaatsing 19-03-20: Geef je mening over school
Klik hier.

Desinfectiezuilen geplaatst
Beste leerling,
Mogelijk dat je het al hebt gezien, maar bij de receptie en bij de ingang aan de voorkant staat een desinfectiezuil voor effectieve handdesinfectie in verband met het coronavirus. Maak hier geregeld gebruik van.

Plaatsing 13-03-20: op zoek naar vakantiewerk?
Wil jij geld verdienen met het innemen en samenstellen van boekenpakketten tijdens de zomervakantie?
Meld je dan nu aan!! Dat kan
hier

Plaatsing 13-02-20: MC-uren periode 3, versie 13-02-20
Klik hier voor een overzicht van alle MC-uren in periode 3.

Plaatsing 10-02-20: Kangoeroewedstrijd 2020
Hij komt er weer aan…. Donderdag 19 maart 2020 is de kangoeroewedstrijd!! We doen mee met klas 1, 2 en 3V.
Lees hier verder. 

Plaatsing 04-02-20: Kaartverkoop theater diner van start

Vanaf komende maandag (10 februari) zijn ze weer te koop: exclusieve tickets voor ons verrassende en kleurrijke Theater Diner 2020! Om klokslag 08.00 uur gaat de verkoop van start. Met een paar simpele klikken heb je zo de e-tickets in huis. Voor een eigen tafeltje in ons sfeervolle aula-restaurant op woensdag 1 april of donderdag 2 april. Met bijvoorbeeld je familie, vrienden, sportmaatjes of klasgenoten. Voor slechts €20 krijg je een avondvullend programma voorgeschoteld dat bol staat van de culinaire verrassingen van onze partners van ‘De Honneurs’ én van de zeer verschillende optredens van leerlingen, oud-leerlingen en personeelsleden. Zingend, dansend, op instrumenten, toneel spelend, improviserend, in bandjes… En dat allemaal inclusief drankjes!
Meteen bestellen? Klik dan hier als je tickets wilt voor woensdag 1 april en hier als je liever op donderdag 2 april komt. Eventuele dieetwensen kunnen via het bestelformulier worden doorgegeven. We hopen je te zien in april! Bekijk hier de hele flyer!
[Muzikale groet, Mark van den Aarssen, Marga van der Heide en Quirijn van den Berk]