SCHRIJF JE NU IN!

Creatieve wiskunde
Bericht geplaatst op: 9-9-2019

Op donderdag 12 september aanstaande start de “creatieve wiskunde”. Dit is een verdiepingsmodule die een aantal Nijmeegse VO-scholen aanbiedt aan slimme leerlingen van groep acht met belangstelling voor wiskunde. De laatste jaren neemt ook een aantal leerlingen uit groep 7 deel. Goed om leerlingen van de basisscholen deze lessen te laten volgen zodat zij al een kijkje kunnen nemen op een middelbare school. En ook goed om zo op de hoogte te blijven van alles wat er op de basisscholen gebeurt! De leerlingen van groep 7/8 zullen steeds op de donderdagochtend van 8.45 tot 10.45 uur de cursus van de creatieve wiskunde volgen.

Leerlingen van bassischool, de Wingerd, de Meiboom, Lindehoeve, Luithorst, Montessori Lindenholt, Prins Maurtis en de Buizerd worden verwacht op: 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober en 10 oktober.

Leerlingen van bassischool, Dromedaris, Dukendonk, Wegwijzer, Speelhoeve, Hidaya en Ruyter Weurt worden verwacht op 24 oktober, 7 november, 14 november, 21 november en 28 november.

Wij wensen de leerlingen inspirerende en leuke bijeenkomsten toe! De creatieve wiskunde wordt verzorgd door de docenten Marije Kusters en Joris Coenders.  


Terug