Vacatures

Het Mondial College 
Het Mondial College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in Nijmegen-West. Het onderwijs aan ruim 1600 leerlingen wordt verzorgd vanuit twee locaties: locatie Leuvensbroek (Mavo, Havo, Atheneum) en locatie Meeuwse Acker Beroepscollege (vmbo-beroepsgericht). Het Mondial College staat voor betekenisvol en contextrijk onderwijs en richt zich daarbij expliciet op talentontwikkeling van haar leerlingen. Op de locatie Leuvensbroek krijgt dit vorm door een duidelijke profilering van: bèta-onderwijs (Technasium, College of Engineering) en ondernemerschapsonderwijs (International Business College, vmbo-Business). Op dit profiel is onlangs het predicaat ‘excellente school’ toegekend. Op de locatie Meeuwse Acker Beroepscollege kan een leerling kiezen uit vijf verschillende beroepsprofielen. Alle beroepsprofielen hebben goed geoutilleerde praktijklokalen waar leerlingen hun talenten en vaardigheden kunnen ontplooien. ICT wordt al meerdere jaren intensief gebruikt in ons onderwijs waarbij alle leerlingen beschikken over een iPad. 

De Alliantie Voortgezet Onderwijs 
De Alliantie Voortgezet Onderwijs is het bestuur en bevoegd gezag van het Mondial College. Met zo’n 11.250 leerlingen, 1.250 medewerkers en 7 scholen heeft de Alliantie nogal wat in huis. Alliantiescholen dagen hun leerlingen uit hun talenten optimaal te benutten en geven docenten en medewerkers de ruimte om zich verder te ontwikkelen. 

De zeven scholen verzorgen samen een volledig aanbod en hebben ieder een eigen herkenbaar profiel. Bovendien staan de Alliantiescholen actief midden in de samenleving. De rectoren van de scholen leveren een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkelingen voor de Alliantie Voortgezet Onderwijs.

Voor de huidige vacatures klik hier.