Welkom

Wat leuk dat je als leerling uit groep (7 of) 8 wat meer wilt weten over onze school!


Het Mondial College is dé scholengemeenschap in Nijmegen-West waar je letterlijk en figuurlijk kunt groeien. Op onze school kun je je grenzen verleggen, zodat je uiteindelijk de wereld aankunt! Wij bieden je - vanaf het moment dat je in de brugklas begint - de mogelijkheden én de middelen om je eigen talenten te ontplooien: Een veilig en uitdagend leer- en leefklimaat, vakmensen die je stimuleren en heldere spelregels. Met respect als basis geven we je in een geborgen omgeving steeds meer verantwoordelijkheid, want het Mondial College draait om jou! 

Bekijk het menu links om meer te weten te komen over onze school!

Kennismakingslessen & de Technasium X-perience

Op woensdag 21 februari 2018 kregen we meer dan 300 leerlingen uit groep 7 en 8 van meer dan vijftig basisscholen uit de regio op visite. Zij kwamen kennismaken, sfeer proeven en verzinnen of ze zichzelf hier op school zouden zien rondlopen. Aan de blije gezichtjes te zien... is bij veel aanstormende Mondial-leerlingen die vraag inmiddels positief beantwoord. 
Foto's
Klik hier om de foto's van deze gezellige dag te bekijken!

Inschrijven voor de kennismakingslessen en technasium X-perience kan vanaf 15 december 2018!

 


Het Mondial College is een gezonde school

Het Mondial College is een school die planmatig en structureel aandacht besteedt aan de gezondheid en welzijn van leerlingen en schoolpersoneel als onderdeel van het schoolplan en het beleidsplan gezonde School. Klik hier voor meer informatie.