SCHRIJF JE NU IN!Welkom bij het Mondial College

Beste leerling van groep 7/8,

Is het Mondial College dé school voor jou? Dat kun je het beste zelf met je ouder(s)/ verzorger(s) bepalen. Je bent in elk geval van harte welkom om een kijkje te nemen op locatie Leuvensbroek en/of locatie Meeuwse Acker om de sfeer te proeven maar vooral ook om de mensen te ontmoeten die op deze school elke dag met de leerlingen omgaan. En natuurlijk de leerlingen zelf, die al op de school zitten. Zij kunnen je misschien wel het beste vertellen wat voor een school Mondial is. Wij verwachten dat je de school zult ervaren als ‘warm’, ‘gezellig’ en met persoonlijke aandacht voor iedereen.

Wat maakt de school bijzonder? Wat maakt een van beide locaties zo speciaal? Bekijk onze site en onze brochures en kom ook vooral kijken om dat zelf te ontdekken. We zien je graag binnenkort!
Met vriendelijke groeten,
Gert-Jan Jansen, rector
Henk Beckmann, directeur locatie Leuvensbroek
Thomas Klein, directeur locatie Meeuwse Acker


Bekijk het menu links om meer te weten te komen over onze school!

EXCELLENTIE - FEEST!!!

Deze week werd het ‘officieel’: nadat onze havo het predicaat al had sinds 2017, heeft de onderwijsinspectie verklaard dat ook ons VWO met kop en schouders boven anderen uitsteekt en EXCELLENT mag heten. Een mooie erkenning voor het feit dat we onze zaakjes in onder- en bovenbouw strak op orde hebben en leerlingen op veel fronten nét wat meer bieden en uitdagen, onder andere met ons Technasium en ons eigen leergebied science. En ook voor het feit dat leerlingen, ouders en collega’s ervaren dat we dat op een zo kenmerkende betrokken, persoonlijke manier doen. Met korte lijntjes, warme banden met de uni, het lef om maatwerk te leveren en met onze leerling áltijd centraal. Daar gaan we dan ook, nuchter als we er verder onder zijn, vrolijk mee door!


Het Mondial College is een gezonde school
Het Mondial College is een school die planmatig en structureel aandacht besteedt aan de gezondheid en welzijn van leerlingen en schoolpersoneel als onderdeel van het schoolplan en het beleidsplan gezonde School. Klik hier voor meer informatie.