Wat maakt ons echt anders dan andere scholen?
Het Mondial College staat voor betekenisvol onderwijs, waarbij het draait om jouw talenten. Die ontdek je zowel in de lessen als in projectweken. Je leert samenwerken, onderzoeken en presenteren zowel binnen als buiten de school. De school is kleinschalig georganiseerd in een veilige leeromgeving, met een eigen plek voor leerlingen van de onder- en bovenbouw.

Wat kan een leerling van ons onderwijs verwachten?
Op het Mondial College geven we je alle ruimte om te groeien. Alle leerlingen op het Mondial College werken met een laptop. Hierdoor kun je vaak in je eigen tempo en niveau oefenen en laten zien wat je kunt. In de onderbouw maak je kennis met verschillende beroeps-richtingen. Vervolgens kies je in de derde klas de opleiding (beroepsprofiel) die het beste bij jouw talent en vaardigheden past.

We werken op het Mondial College met een laptop 
Alle leerlingen op het Mondial College werken met een laptop. Deze zetten we naast ander lesmateriaal in zodat jij ook op je eigen tempo en niveau kunt leren. 

Hoe ziet het eerste schooljaar eruit voor nieuwe leerlingen?
Al voor de vakantie maak je kennis met je klasgenoten en je mentor. In de brugklas is je mentor heel belangrijk. De mentor geeft veel lessen aan zijn klas en leert je zo snel kennen. Hij/zij helpt jou te groeien naar het niveau dat bij jou past.

Dagindeling   
De lessen duren 45 minuten. Soms heb je 2 lesuren aaneengesloten hetzelfde vak (blokuur). Drie keer per week start je rooster om 08.30 uur met een check-in moment. De lessen starten iedere dag om 08.45 uur. De laatste les is om 16.15 uur afgelopen. Natuurlijk heb je pauzes tussendoor om even wat te eten of te drinken met je vrienden.