Weekagenda en jaarrooster
Voor de weekagenda en het jaarrooster klik HIER.



Meeuwse Acker BK Actueel

Loting voor de beroepsgerichte afdeling (BK)

Doordat het aantal inschrijvingen het aantal beschikbare lesplaatsen ruim overtreft, zijn we helaas gedwongen om te loten voor onze BK afdeling. De procedure hiervoor is hieronder op de site te vinden. De loting zal plaatsvinden op 3 maart om 17.00 uur. Ouders van de leerlingen die als gevolg van de loting GEEN plek kunnen krijgen op de Meeuwse Acker zullen hiervan woensdag 4 maart op de hoogte worden gesteld.

Lees meer..


AANMELDINGSFORMULIER 2015-2016

Wanneer u uw kind wil aanmelden voor onze school gebruik hier dan het aanmeldingsformulier.

Klik daarvoor op de banner, rechts op deze pagina.

Lees meer..


Thema-avond Ouderraad Pesten & Social media

Bent u geïnteresseerd in de thema-avond van de ouderraad over Pesten & Social media en wilt u meer informatie, klik dan hier. Wanneer u wilt inschrijven voor de avond klik dan hier.

Lees meer..


REKENTOETSEN KLAS 4 BKT

Van 4 t/m 12 maart wordt voor de vierde klassen B, K en een gedeelte van T de rekentoets afgenomen in lokaal 040. Dit lokaal is in die periode niet beschikbaar voor andere lessen.

De toetsen worden gehouden vóór de middag van 9 tot 11 uur en na de middag van 13 tot 15 uur. De toetsduur is 90 minuten (leerlingen met dyslectie hebben een half uur verlenging). Voor meer info lees verder...

25-02-2015/ [René Ebbeng]

Lees meer..


Verkeerssituatie bij de Meeuwse Acker

Hoewel de aanpassingen van de verkeerssituatie NIET een verandering gedurende werkdagen betreft, is deze informatie wellicht handig om te weten.

Lees meer..


Lotingsprocedure Meeuwse Acker 2015

Voor de toelating en plaatsing locatie Meeuwse Acker 2015 klik hier. Klachten dienen te worden gemeld bij de rector.

06-02-2015

Lees meer..


Dagrooster

In de afgelopen weken zijn er bij ons regelmatig meldingen binnengekomen over het dagrooster. Het dagrooster zou niet zichtbaar zijn of niet correct worden weergegeven op onze Mondial College website. Lees verder..

Lees meer..


Informatieavond studiekeuze 2015

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Het Mondial College, MaasWaal College en de Stedelijke Scholengemeenschap organiseren samen een informatieavond over studiekeuzes voor leerlingen en hun ouders uit klas 3 en 4 VMBO op 1 april 2015.  

De leerlingen en hun ouders uit klas 3 en klas 4 VMBO kunnen zich laten informeren over diverse opleidingen op MBO-niveau.

Datum:             Woensdagavond 1 april 2015

Plaats:             Mondial College,  Meeuwse Acker 20-20

Tijd:                 Vanaf 18.30 uur


Voor meer informatie klik hier

Lees meer..


Basis-Apps

Voor de basis-Apps lijst klik  hier

27-11-2014 [Laura Biemold]

Lees meer..


Inschrijving Kiezen op Maat voor 4e jaars VMBO geopend!
ROC Nijmegen en Helicon Nijmegen bieden meeloopdagen aan waarop de 4e jaars leerlingen van het VMBO een kijkje kunnen nemen in de keuken van een toekomstige opleiding. Op zo’n dag loop je mee met een MBO-student en kan je je ervaren of de opleiding bij je past. Je maakt ook kennis met de gang van zaken op een MBO-school. Lees verder..

Lees meer..