Weekagenda en jaarrooster
Voor de weekagenda en het jaarrooster klik HIER.

Meeuwse Acker BK Actueel

Nieuwe adresgegevens

Hieronder vind je onze nieuwe adresgegevens en telefoonnummer:

De Meeuwse Acker 2020

6546 DZ  NIJMEGEN

Tel.: 024-8200400

Lees meer..


Examenregels klas 3 & 4

Klik hier voor de examenregels van klas 3;

Klik hier voor de examenregels van klas 4.

Lees meer..


Schoolfeest wordt verzet!

Beste ouders en leerlingen, aan het einde van de introductie stond er op vrijdag een schoolfeest in de planning. Helaas hebben we in de afronding van de bouw wat vertraging opgelopen waardoor ook het inrichten van het gebouw achter is gaan lopen op schema. De aula is bijna, maar nog niet helemaal, klaar en daardoor  nog niet geschikt voor het houden van een feest. De rest van het gebouw is zo ver klaar dat de lessen volgende week kunnen beginnen. De leerlingen zij al geïnformeerd dat het feest deze week niet doorgaat. Dat er nu geen feest is, wil echter niet zeggen dat helemaal niet doorgaat. Het voor deze week geplande feest zal op een latere datum plaatsvinden.

28-08-14 / [Han ter Reegen, Locatiedirecteur]

Lees meer..


Introductie 1e leerjaar & 2e leerjaar

Klik hier voor het schema!

NB. Jullie hoeven de iPad niet mee te nemen naar school tijdens de introductie.

Lees meer..


Medezeggenschapsraad 2014-2015

Aan alle (aanstaande) ouders/verzorgers met een kind op het Mondial College, de medezeggenschapsraad (MR) van het Mondial College mag gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over de meest uiteenlopende zaken aangaande het Mondial College. Lees verder ...

Lees meer..


Werkzaamheden website

Achter de schermen wordt in een werkgroep nagedacht over een nieuwe vormgeving en structuur van onze website. Er vinden tussentijds ook wat aanpassingen plaats. Excuses wanneer dit leidt tot ongemakken, onduidelijkheden.

25-08-14 / [Henk Beckmann]

Lees meer..


Magisterberichten-systeem

Met ingang van 01 september 2014 zal het magisterberichten-systeem niet meer worden gebruikt en dus verdwijnen. Je hebt dus tot die tijd de mogelijkheid om jouw ‘magistermail’ op te schonen. Vanaf 01 september zal enkel en alleen nog gebruik worden gemaakt van jouw edu.mondialcollege.nl mail. 

Lees meer..


Klassenindeling klas 3 en 4

Beste leerlingen,

Bijgaand de lijst met de klassenindeling. Kijk goed in welke klas je zit, zodat je woensdag 27 augustus op de juiste tijd op school aanwezig bent.

Lees meer..


INTRODUCTIEBRIEVEN!

Klik hier voor de introductiebrief van leerjaar 1;

Klik hier voor de introductiebrief van leerjaar 2. LET OP! De tijd van het eindfeest is aangepast. Hij is anders dan de tijd die in de brief staat vermeld, die u thuis hebt ontvangen. 

Klik hier voor de introductiebrief van leerjaar 3&4.

Lees meer..


AANGEPAST! Leermiddelen

Klik hier voor de aangepaste aanvullende lijst met leermiddelen, locatie Streekweg.

Lees meer..

 
 

 Meeuwse Acker