Weekagenda en jaarrooster
Voor de weekagenda en het jaarrooster klik HIER.

Meeuwse Acker BK Actueel

Nieuwe adresgegevens

Hieronder vind je onze nieuwe adresgegevens en telefoonnummer:

De Meeuwse Acker 2020

6546 DZ  NIJMEGEN

Tel.: 024-8200400

Lees meer..


Schade aan iPad

Beste ouder(s) / verzorger(s) & leerling, graag willen wij nogmaals onder de aandacht brengen dat het noodzakelijk en tevens verplicht is om schade aan de iPad te vermelden via het daarvoor bestemde schadeformulier (dit is te vinden op www.mondialcollege.nl / Leuvensbroek / leerlingen /  iPads / Reparatie & verzekering). De verplichting hiertoe is terug te vinden in de door de ouder(s) / verzorger(s) ondertekende huurkoopovereenkomst. Nog te vaak constateren wij schade aan de iPad terwijl deze niet is gemeld. Graag uw aandacht hiervoor.

18-09-14 / [de directie] 

Lees meer..


SALVO-project Mondial College Meeuwse Acker

Het Mondial College Meeuwse Acker zet zich in om haar leerlingen een gezond en veilig leerklimaat te bieden, dit is nodig om ze hun eigen talenten te laten ontdekken en zich te ontwikkelen tot zelfstandige jonge mensen met passend werk- en denkniveau. Lees verder ...  

Lees meer..


Wegwerkzaamheden bij de Meeuwe Acker

Bij het Mondial College Meeuwse Acker wordt gewerkt aan de herinrichting van de grote

kruising Neerbosscheweg - I Jpenbroekweg/Hogelandseweg. Omdat we als school hier direct naast liggen worden we geïnformeerd over de voortgang en planning van de werkzaamheden. Lees verder ...

Lees meer..


Nieuwe datum spreekuur SBA

Het spreekuur SBA is nu op donderdag 25 september van 9 tot 12 uur is. SBA zal dan bij de receptie aanwezig zijn.

Lees meer..


Gmail voor leerlingen

Inmiddels is voor iedereen de Google omgeving gereed en dus ook je Gmail adres van school: voornaamachternaam@edu.mondialcollege.nl Let op: geen punt tussen je voor- en achternaam. 

Lees meer..


Nieuw logo Mondial College
Klik voor de presentatie van ons nieuwe logo rechts op het filmpje!

Lees meer..


Tussen- en naschoolse sportactiviteiten

Vanaf maandag 15 september starten we weer met de tussen- en naschoolse sportactiviteiten. Zowel in de I-Fit als in de gymzaal kun je lekker bewegen, voor of na je boterham. Klik hier voor de poster om te zien welke dag en hoelaat er een activiteit is of klik rechts op de banner. Wil je graag in de grote pauze sporten in de gymzaal, dan moet je je in de 1e kleine pauze inschrijven bij de I-Fit ruimte. Verdere info t.b.v. naschoolse sportactiviteiten volgt.

11-09-14 / [Roy Peters]

Lees meer..


Passend Onderwijs

Vanaf 1 augustus 2014 is de wet Passend Onderwijs van kracht geworden. Voor info klik hier.

08-09-14

Lees meer..

 
 

 Meeuwse Acker