Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

Leerlingen van 6A, 5H, 4T

Kaartjes voor het examenfeest en de stunt op 24 april zijn te koop woensdag en donderdag in de grote pauze in het C-Kafee!!

15-04-14 / [Ruud Arts]

Lees meer..


Jonge actrices gezocht!!

Beste Mondial College, afgelopen week was ik aanwezig bij een talentenavond (Locatie Lindenholt) waar mijn nichtje ook heeft opgetreden. Het was een hele leuke avond waarbij ik erachter kwam dat er enkele getalenteerde leerlingen te vinden zijn op het Mondial College. Momenteel ben ik met een groep ambitieuze filmmakers bezig om een dramatische komedieserie genaamd TOAST op te zetten. Lees verder ... 

Lees meer..


Centraal Toets Inhaalmoment (CTi) en het verkorte lesrooster!!!

I.v.m. het verkorte lesrooster aankomende donderdag 24 april start het Centraal Toets inhaalmoment (CTi) op een andere tijdstip in lokaal 240, namelijk om 13.15 uur. 

De tijden zijn als volgt:

1e moment:                       13.15 – 14.00

2e moment:                       14.00 – 14.45

 

Lokaal 240

Lees meer..


Tekenexcursie 2014 [4, 5, 6 Atheneum]

Op woensdag 9 april 2014 zijn wij, de leerlingen van 4, 5 en 6 Atheneum met tekenen in hun profiel naar Amsterdam gegaan voor de jaarlijkse kunstexcursie. Dit jaar was er gekozen voor het Stedelijk Museum in Amsterdam. Wij gingen hier de tentoonstelling van Marcel Wanders bekijken, genaamd ‘Pinned Up’. Lees verder ... Lees meer..


REMINDER: Eindexamenkandidaten: 1 MEI MOET!

Inmiddels zijn we over de helft van maart. De deadline voor het aanmelden bij je vervolgstudie begint nu snel dichterbij te komen. Weet je al welke opleiding je gaat doen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in bij je gewenste opleiding. Weet je nog niet welke vervolgopleiding je wil, maak dan een afspraak met de decaan. VÓÓR 1 mei MOET je ingeschreven zijn bij je vervolgstudie.

17-03-14 / [Barbara van Kempen, decaan Lindenholt]

Lees meer..


WIJZIGING: fotograferen examenklassen!

Het is inmiddels traditie: Bij de diploma-uitreiking krijgen alle geslaagden een mooie vergroting van de examenklasfoto met daarbij een overzicht van de namen, zodat je ook na jaren nog eens kunt opzoeken, wie er met jou in de examenklas zat. We maken deze foto’s op woensdag 23 april (in plaats van donderdag 24 april) de grote pauze (op die dag draaien we met een verkort lesrooster). Lees verder ... 

Lees meer..


Examentraining schooljaar 2013-2014

Lees meer..