Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

School dicht!
Maandag 27 en dinsdag 28 oktober is de school gesloten!

Lees meer..


Nieuw basisrooster

Na de herfstvakantie, woensdag 29 oktober, start een nieuw basisrooster. Check je rooster op de site.

16-10-14 / [PauC]

Lees meer..


Toetsweek 4A t/m 6A, 5H en 4T

Van 3 t/m 7 november is toetsweek 1. Op de site in week 45 bij leerlingroosters staat je rooster. In magister staan alleen lessen vermeld, geen toetsen en/of andere activiteiten.

16-10-14 / [PauC]


Lees meer..


MondialNewz zoekt versterking!

Heb je zin in een uitdaging gedurende je middelbare schoolperiode? Heb je affiniteit met schrijven? Maak je indrukwekkende foto’s? Lijkt het je leuk om mensen te interviewen? Dan is de redactie van MondialNewz dé kans om je verder te ontplooien. Stuur een mail met je naam en je klas naar mondialnewz@live.com en wij sturen je verdere informatie op. Klik hier nog voor meer informatie. Tot snel!

16-10-14 / [Lars en Jonathan]

Lees meer..


Herkansing schoolfotograaf!

Als je in september niet op de foto bent gezet door de schoolfotograaf, verzoeken we je om dat donderdag 30 oktober tussen 12.00 en 13.00 uur in jouw middagpauze alsnog te doen. Je hoeft de foto’s na afloop niet zelf te kopen, maar de school heeft jouw pasfoto wel nodig! Je vindt de schoolfotograaf op het podium in de aula!

15-10-14 / [WisH]

Lees meer..


Afsluiting instapperiode brugklas op vrijdag 17 oktober

Aanstaande vrijdag staat er voor de brugklas een projectdag, onder begeleiding van de mentor, op het programma. We ronden hiermee de instapperiode af. We blikken terug op de eerste weken op het Mondial College, we schrijven een brief naar de oude basisschool en we kijken naar de theatervoorstelling 'Game over' van Pro Phaistos, een voorstelling over pesten. Samen met de mentor gaan de leerlingen met dit onderwerp aan de slag. We maken er een leerzame en fijne dag van om daarna van de welverdiende herfstvakantie te genieten! Op woensdag 29 oktober zien we elkaar weer terug op school. De zomervakanties in het voortgezet onderwijs zijn ingekort met een week, deze vijf dagen worden door het jaar heen verdeeld.

14-10-14 / [WisH - SchL - GroB]

Lees meer..


Onze schoolgids

Klik hier voor de tekstversie van onze schoolgids.

Lees meer..


5 Atheneum / Maastricht

Van woensdag 15 t/m vrijdag 17 oktober gaan de leerlingen van 5 Atheneum intensief kennis maken met een aantal aspecten van het studeren aan een HBO instelling en Universiteit. Zij zijn daarvoor te gast bij de Fontys Hogeschool in Eindhoven en de Universiteit van Maastricht. Ook gaan zij ervaren wat het is om volgens het PGO (Probleem Gestuurd Onderwijs) systeem te studeren. Dit alles moet leiden tot een beter gefundeerde keuze van een vervolgopleiding na het atheneum.

14-10-14 / [Hans ten Cate]

Lees meer..


5H BSM

Klik hier voor de foto's. Even inloggen en de juiste map kiezen!

Lees meer..


Inschrijven talenttheater kan vanaf nu!

Het absolute hoogtepunt van het jaar, zo worden de flitsende voorstellingen van ons TalentTheater vaak genoemd. En het mooie is: Voor de voorstellingen in april 2015 starten we nú de zoektocht naar talenten! Speel jij een instrument, wil je dat wel een keer in een bandje doen? Zeggen mensen dat je aardig kunt zingen? Durf je een duet met een docent aan? Dansen jullie op hoog niveau? Klik dan verder om je aan te melden ...  

Lees meer..


Van DNA naar de 3D-printer, 's Heerensberg

Uitwisseling met Gesamtschule Schermbeck! Klik hier voor de foto's. Wel even inloggen en de juiste map kiezen!

Lees meer..


CITOTOETSEN IN KLAS 1 in de week voor de herfstvakantie

Voor klas 1 hebben we op maandag t/m donderdag steeds het 3e en 4e lesuur TOETS in hun rooster gezet. Het gaat hier om CITO volgtoetsen waar we als school aan meedoen. Het betreft de nulmeting. Je krijgt er GEEN cijfer voor en je kunt er niet voor leren! Lees gauw verder om te zien om welke toetsen het gaat ... 

Lees meer..


Berlijn-excursie

Vanaf maandag 13 oktober gaat de groep 5 havo naar Berlijn. Op de site http://www.5havonaarberlijn.nl/ vind je de indeling van de gastgezinnen, verdere informatie over de bezienswaardigheden die we gaan bezoeken, liedjes die te maken hebben met de Duitse geschiedenis, een overzicht van de dvd's rondom het thema Duitsland die je kunt lenen in de mediatheek, een trailer van de theatershow die we zullen gaan bezoeken, noodzakelijke telefoonnummers enz. Kortom: beslist een bezoek waard!

06-10-14 / [Bert Krielen]

Lees meer..


4H Nütterden

Beste leerlingen, jullie eerste buitenlands schoolreis zit eraan te komen! We gaan op de fiets want het is maar net over de grens, in Nütterden. Het thema van deze reis is "Ontdek je plekje". Het gaat over eigen keuzes maken in het leven, jezelf leren kennen, weerstand bieden aan groepsdruk en al die andere dingen die je nodig hebt om jouw plekje te vinden. Klik hier voor het programmaboekje, de afspraken en die paklijst.

06-10-14 / [Joost Roelse]

Lees meer..


Het Centrale Toets Inhaalmoment (CTi) voor alle leerlingen

Vanaf a.s. dinsdag 7 oktober (week 41) is er weer een Centraal Toets Inhaalmoment. Elke dinsdagmiddag het 8e en 9e uur worden in lokaal 306 (en indien nodig 305) de centrale toetsen ingehaald. Lees verder voor de verdere procedure ...

Lees meer..


Van DNA naar de 3D-printer

Lees meer..