Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

Magisterberichten-systeem

Met ingang van 01 september 2014 zal het magisterberichten-systeem niet meer worden gebruikt en dus verdwijnen. Je hebt dus tot die tijd de mogelijkheid om jouw ‘magistermail’ op te schonen. Vanaf 01 september zal enkel en alleen nog gebruik worden gemaakt van jouw edu.mondialcollege.nl mail. 

Lees meer..


Uitnodiging ouderavond klas 1 & ouderavond klas 2

De ouders/ verzorgers van klas 1 en 2 nodigen wij van harte uit op de algemene ouderavonden. Na een kort plenair gedeelte in de aula gaat u met de mentoren mee naar een lokaal. Houdt u deze avond(en) vast vrij?  

Klas 1: op donderdag 11 september: alle klassen van 19.00 – 20.30 uur

Klas 2: op dinsdag 9 september: klassen 2TH1, 2TH2, 2TH3 en 2TH4 van 20.00- 21.30 uur en klassen 2HA1, 2HAt1, 2HAt2 en 2A(t)1 van 19.00- 20.30 uur.


Klik hier voor de uitnodiging van klas 1;

Klik hier voor de uitnodiging van klas 2.

29-08-14 / [KanP / WisH]

Lees meer..


Zit je in klas 1 of 2, neem dan altijd ook een leesboek mee!

De leerlingen in klas 1 en 2 moeten ook elke dag een lekker leesboek bij zich hebben (kan ook op de IPad!). Voor het vak Nederlands moet je boeken lezen, soms ook in de les. Maar als je een v-uur hebt, moet je ook ALTIJD je leesboek bij je hebben om lekker verder te gaan lezen als je klaar bent met je huiswerk. Heb je tips nodig voor spannende, leuke, verdrietige, meeslepende of ‘coole’ boeken: vraag het je docent(e) Nederlands! De 10 belangrijkste redenen van Stichting Lezen om gewoon een lekker boek te lezen? Klik hier.  

Lees meer..


Even voorstellen!

Mijn naam is Michael Knoops (sorry, geen actuele foto). Al zo’n 10 jaartjes werkzaam op het Mondial College! En dit jaar als onderwijsassistent voor het Studiehuis. Mocht je vragen hebben? Loop langs en of mail michael.knoops@mondialcollege.nl

Lees meer..


Succes komend schooljaar!

Beste leerlingen, nu de vakantie voorbij is en het schooljaar is gestart, wens ik jullie een leerzaam, gezellig en succesvol studiejaar toe. Uiteraard een speciaal welkom aan onze brugklassers en andere nieuwe leerlingen. Hopelijk voelen jullie je snel thuis op onze school. Extra succes wens ik de examenleerlingen toe. Een spannend en bijzonder jaar met een diploma als beloning. Ga ervoor!

29-08-14 / [Henk Beckmann, directeur locatie Leuvensbroek]

Lees meer..


Nieuw basisrooster
Er zijn een aantal mutaties verwerkt in het basisrooster. Het nieuwe rooster start maandag 1 september. Check het rooster op de site in week 36.

Lees meer..


Klas 1 van het Technasium

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit klas 1 van het Technasium, we beginnen direct goed. Voor de eerste Technasium opdracht brengen we een bezoek aan Ouwehands Dierenpark! Klik hier voor meer informatie!

Lees meer..


Fietsen alleen in de rekken
Fietsen alleen in de rekken plaatsen! Fietsen buiten de rekken worden door de conciërge op slot gezet en/of verwijderd; ophalen om 16.30 uur.

Lees meer..


KLAS 1TH1 WINT HET BIJNA VAN 1At1

Op de Sport- en Speldag van onze nieuwe brugklassers onrstond een mooie strijd. In een goede en uitbundige sfeer (incl. een spontane polonaise) bleek 1At1 nèt iets beter te hebben gescoord dan 1TH1. Gefeliciteerd met jullie beker!

Lees meer..


Medezeggenschapsraad 2014-2015

Aan alle (aanstaande) ouders/verzorgers met een kind op het Mondial College, de medezeggenschapsraad (MR) van het Mondial College mag gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over de meest uiteenlopende zaken aangaande het Mondial College. Lees verder ... 

Lees meer..


Introductie-activiteit van dinsdag in klas 2 uitgesteld!!

Gezien de weersvoorspellingen voor morgen hebben we helaas moeten besluiten om dit onderdeel van de introductie aan de Beerendonck te annuleren. Wij orgnaiseren morgen geen vervangende activiteit op school: de leerlingen houden een activiteit tegoed! 

25-08-14 / [KanP/ WisH] 

Lees meer..


Werkzaamheden website

Achter de schermen wordt in een werkgroep nagedacht over een nieuwe vormgeving en structuur van onze website. Er vinden tussentijds ook wat aanpassingen plaats. Excuses wanneer dit leidt tot ongemakken, onduidelijkheden.

25-08-14 / [Henk Beckmann]

Lees meer..