Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

Foto herfstfeest!

Ietwat verlaat, maar hierbij alsnog de foto's van het herfstfeest.

Lees meer..


Basisrooster week 45

Van 3 t/m 7 november is toetsweek 1 voor 4A t/m 6A, 5H en 4T. Voor alle andere klassen is het basisrooster in die week gewijzigd. Check daarom je rooster van week 45 op de site. In Magister staan alleen lessen vermeld, geen toetsen en/of andere activiteiten.

29-10-14 / [PauC]

Lees meer..


Procedure rondom dyslexie en extra faciliteiten tijdens toetsweken

Beste  leerlingen,

Op 3 november start jullie toetsweek. Jullie maken jullie toetsen in lokaal 242.

28-10-14 / [HecC]

Lees meer..


Toetsweek 4A t/m 6A, 5H en 4T

Van 3 t/m 7 november is toetsweek 1. Op de site in week 45 bij leerlingroosters staat je rooster. In magister staan alleen lessen vermeld, geen toetsen en/of andere activiteiten.

16-10-14 / [PauC]


Lees meer..


MondialNewz zoekt versterking!

Heb je zin in een uitdaging gedurende je middelbare schoolperiode? Heb je affiniteit met schrijven? Maak je indrukwekkende foto’s? Lijkt het je leuk om mensen te interviewen? Dan is de redactie van MondialNewz dé kans om je verder te ontplooien. Stuur een mail met je naam en je klas naar mondialnewz@live.com en wij sturen je verdere informatie op. Klik hier nog voor meer informatie. Tot snel!

16-10-14 / [Lars en Jonathan]

Lees meer..


Onze schoolgids

Klik hier voor de tekstversie van onze schoolgids.

Lees meer..


Inschrijven talenttheater kan vanaf nu!

Het absolute hoogtepunt van het jaar, zo worden de flitsende voorstellingen van ons TalentTheater vaak genoemd. En het mooie is: Voor de voorstellingen in april 2015 starten we nú de zoektocht naar talenten! Speel jij een instrument, wil je dat wel een keer in een bandje doen? Zeggen mensen dat je aardig kunt zingen? Durf je een duet met een docent aan? Dansen jullie op hoog niveau? Klik dan verder om je aan te melden ...  

Lees meer..