Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

Uitnodiging ouderavond klas 1 & ouderavond klas 2

De ouders/ verzorgers van klas 1 en 2 nodigen wij van harte uit op de algemene ouderavonden. Na een kort plenair gedeelte in de aula gaat u met de mentoren mee naar een lokaal. Houdt u deze avond(en) vast vrij?  

Klas 1: op donderdag 11 september: alle klassen van 19.00 – 20.30 uur

Klas 2: op dinsdag 9 september: klassen 2TH1, 2TH2, 2TH3 en 2TH4 van 20.00- 21.30 uur en klassen 2HA1, 2HAt1, 2HAt2 en 2A(t)1 van 19.00- 20.30 uur.


Klik hier voor de uitnodiging van klas 1;

Klik hier voor de uitnodiging van klas 2.

29-08-14 / [KanP / WisH]

Lees meer..


Afspraken rondom Social Media

Graag jullie aandacht voor de afspraken rondom social media op onze school. De mentoren zullen er in de onderbouw ook in de mentorles nog aandacht aan besteden! Deze gedragscode is mede tot stand gekomen met inbreng van leerlingen (leerlingenraad) en ouders (ouderraad). Klik hier!!  

Lees meer..


Spreekuur boeken op dinsdag 23 september in het CKafee

Het SBA houdt op 23 september 2014 van 10.00u tot 13.05 een spreekuur op  school in het CKafee. Indien jij een of meerdere boeken hebt gekregen die zodanig beschadigd zijn, dat je denkt er problemen mee te krijgen bij het inleveren ervan aan het einde van het schooljaar, dan bestaat de mogelijkheid om deze boeken te laten beoordelen door iemand van het SBA. Indien je andere vragen hebt over je boekenpakket kun je die uiteraard ook stellen. Het spreekuur is zo gepland dat elke leerling in de kleine ochtendpauze en in de grote middagpauze de gelegenheid heeft om in gesprek te gaan met medewerkers van het SBA.

Lees meer..


Studentensportkaart voor eindexamenkandidaten

Beste eindexamenkandidaat! Je hebt een spannend jaar voor de boeg! Dit jaar ga je eindexamen doen en volgend jaar ga je waarschijnlijk studeren. Misschien wel aan de Radboud Universiteit Nijmegen of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Uniek aanbod! Lees verder ...

Lees meer..


Uitnodiging ouderavonden

Klik hier voor de uitnodiging van klas 3A d.d. 15-09-2014;

Klik hier voor de uitnodiging van klas 5A d.d. 15-09-2014.

Lees meer..


Introductieboekje klas 1

Klik hier voor het introductieboekje 2014-2015.

Lees meer..


Zit je in klas 1 of 2, neem dan altijd ook een leesboek mee!

De leerlingen in klas 1 en 2 moeten ook elke dag een lekker leesboek bij zich hebben (kan ook op de IPad!). Voor het vak Nederlands moet je boeken lezen, soms ook in de les. Maar als je een v-uur hebt, moet je ook ALTIJD je leesboek bij je hebben om lekker verder te gaan lezen als je klaar bent met je huiswerk. Heb je tips nodig voor spannende, leuke, verdrietige, meeslepende of ‘coole’ boeken: vraag het je docent(e) Nederlands! De 10 belangrijkste redenen van Stichting Lezen om gewoon een lekker boek te lezen? Klik hier.  

Lees meer..


Even voorstellen!

Mijn naam is Michael Knoops (sorry, geen actuele foto). Al zo’n 10 jaartjes werkzaam op het Mondial College! En dit jaar als onderwijsassistent voor het Studiehuis. Mocht je vragen hebben? Loop langs en of mail michael.knoops@mondialcollege.nl

Lees meer..


Succes komend schooljaar!

Beste leerlingen, nu de vakantie voorbij is en het schooljaar is gestart, wens ik jullie een leerzaam, gezellig en succesvol studiejaar toe. Uiteraard een speciaal welkom aan onze brugklassers en andere nieuwe leerlingen. Hopelijk voelen jullie je snel thuis op onze school. Extra succes wens ik de examenleerlingen toe. Een spannend en bijzonder jaar met een diploma als beloning. Ga ervoor!

29-08-14 / [Henk Beckmann, directeur locatie Leuvensbroek]

Lees meer..


Nieuw basisrooster
Er zijn een aantal mutaties verwerkt in het basisrooster. Het nieuwe rooster start maandag 1 september. Check het rooster op de site in week 36.

Lees meer..


Klas 1 van het Technasium

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit klas 1 van het Technasium, we beginnen direct goed. Voor de eerste Technasium opdracht brengen we een bezoek aan Ouwehands Dierenpark! Klik hier voor meer informatie!

Lees meer..


Medezeggenschapsraad 2014-2015

Aan alle (aanstaande) ouders/verzorgers met een kind op het Mondial College, de medezeggenschapsraad (MR) van het Mondial College mag gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over de meest uiteenlopende zaken aangaande het Mondial College. Lees verder ... 

Lees meer..


Werkzaamheden website

Achter de schermen wordt in een werkgroep nagedacht over een nieuwe vormgeving en structuur van onze website. Er vinden tussentijds ook wat aanpassingen plaats. Excuses wanneer dit leidt tot ongemakken, onduidelijkheden.

25-08-14 / [Henk Beckmann]

Lees meer..