Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

Toetsweek 2

Op de site in het basisrooster kun je in week 4 en 5 al zien welke vakken er op welke dag getoetst worden. Kijk hiervoor bij leerlingroosters. Er staat nog geen surveillant of lokaal bij. De dagen zijn definitief, de tijd kan nog wijzigen.

Lees meer..


Verkeerssituatie kruispunt Neerbosch na de Kerstvakantie

Hierbij wil ik u informeren over de afsluiting van het fietspad tpv de tunnel onder de IJpenbroekweg en de ingestelde omleiding.

In goed overleg met de gemeente Nijmegen, is besloten om de afsluiting en de omleiding te handhaven tot het eind van de werkzaamheden op 30 april 2015.

Dit voor de veiligheid van de fietsers en onze medewerkers tijdens de uitvoering en om te veel veranderingen voor de weggebruiker te voorkomen in het vervolg van de werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

BAM Wegen bv, Regio Oost

J. (Arjan) Peppelenbos

Omgevingsmanager

Lees meer..


Foto's gala

De foto's van het galafeest zijn hier te bekijken.

Lees meer..


Reistijdvergelijking Druten – Mondial

Klik hier.

Lees meer..


Instap rekentoets

Op 7,8,9 en 12 januari worden de instap rekentoetsen afgenomen in 4 HAVO en 5 Atheneum. De leerlingen hebben tijdens de lessen wiskunde hierover informatie gekregen. De leerlingen hebben individueel allemaal een mail met rooster ontvangen. Heb je nog vragen dan kun je terecht bij Jozelien van Heertum of Henk Kerssies. We wensen je veel succes!

17-12-2014/ [KerH]

Lees meer..


Wat vinden de leerlingen van klas 3 en hun ouders van onze school?
Elk jaar vragen we aan leerlingen van klas 3 en hun ouders wat ze van onze school vinden. Waarom? Omdat we ons als school graag willen ontwikkelen en verbeteren. 

In de periode januari/februari vragen we  de leerlingen in de klas een korte enquête in te vullen. De ouders van deze leerlingen worden telefonisch benaderd met de vraag te reageren op een aantal stellingen/vragen. Deze telefonische enquête duurt ongeveer 10 minuten. Hopelijk zijn veel ouders bereid mee te doen. Lees verder..

Lees meer..


De First Lego League

Deze 4 helden Ben, Idries, Joris en Lorenzo uit klas 2 stonden zaterdag op de regionale van de first lego league. Een wedstrijd met lego robots die allerlei lastige challenges uit moeten voeren. Maar dat niet alleen, want er moest ook een onderzoek uitgevoerd worden en natuurlijk gepresenteerd. Wel medailles maar helaas net geen prijs. De jury vond de overall prestatie over alle onderdelen van onze leerlingen echter het vermelden waard!

Klik hier voor de foto's.

Lees meer..


Info vuurwerk

Over een aantal weken komt er alweer een einde aan 2014. De mentoren van klas 1 en 2 besteden daarom de komende week tijdens de mentorlessen kort aandacht aan het veilig omgaan met vuurwerk. Wil je meer weten over veilig omgaan met vuurwerk? Kijk dan op www.halt.nl.

Wij wensen jullie allemaal een spetterende jaarwisseling toe en hopen jullie in goede gezondheid terug te zien in 2015!

15-12-14 / [De mentoren en afdelingsleiders van klas 1 en 2]

Lees meer..


Weekjes gezond en nieuwjaarsontbijt voor onze brugklassers

Op woensdag 7 januari 2015 vindt tijdens het 1e lesuur het inmiddels beroemde nieuwjaarsontbijt voor onze eerste klassers plaats: in het kader van de weekjes gezond die wij altijd in januari houden op onze school, krijgen alle eerste klassers een ontbijtje aangeboden. Belangrijk om elke dag te ontbijten, maar dat weten jullie vast wel! Lees verder..

Lees meer..


Ludieke fietsverlichtingsactie tijdens de pauze

Op woensdag 17 december zal de organisatie Trafic Skills tijdens de pauzes op een bijzondere manier optredens in de aula verzorgen over goede fietsverlichting! Ook docenten en personeelsleden zijn van harte welkom om “hun licht op te steken...” Klik HIER voor de trailer! 

15-12-14 / [Werkgroep Gezonde school- WisH] 

Lees meer..