OUDERAVOND        

Agenda

Klik HIER voor de actuele agenda en jaarrooster.

Lindenholt Actueel
xml

Inschrijven ouderavond
Links op de site vind u de link "ouderavond". Met de toegangscode uit de brief die bij het rapport zit kunt u zich inschrijven. Dit kan tot uiterlijk woensdag 26 november. Bewaar deze code goed. Deze heeft u weer nodig om het gemaakte rooster te bekijken.

Lees meer..


streetdance, deelnemers gezocht

Onze school doet met een aantal sporten mee met Olympic Moves, een groot evenement van sportwedstrijden tegen andere scholen door heel Nederland. Nieuw dit jaar is dat we deelnemen aan de wedstrijd Streetdance. We zoeken daarvoor tussen de 4 en 20 dansers/danseressen die een vette dans willen instuderen voor deze wedstrijd. Dans-ervaring is mooi meegenomen.

stuur je mailtje naar Kris van Veen (4T3) mailadres bekend.

25-11-2014/ [Pons Vermeer]

Lees meer..


beroepenavond

Datum: dinsdag 9 december 2014

Locatie: Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud,

van Cranenborchstraat 7 te Nijmegen

Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur
Op dinsdagavond 9 december 2014 geven ruim 70 enthousiaste beroepsbeoefenaars voorlichting aan leerlingen van de examenklassen van VMBO, HAVO en VWO en de vóórexamenklassen van HAVO en VWO.
Je mag op deze avond één ouder/begeleider meenemen.
Voor het programmaboekje en meer informatie, zie hier

25-11-2014/ [Barbara van Kempen]

Lees meer..


Ouderavond “In gesprek met je kind/ouder” project Nütterden gaat niet door

Helaas hebben we moeten besluiten om de ouderavond “In gesprek met je kind/ouder” op woensdag 26 november naar aanleiding van de in Nütterden behandelde thema’s af te blazen. Er is dit jaar slechts een gering aantal belangstellenden. Jammer, want de reacties na de ouderavond vorig jaar waren erg positief.

De mentoren zullen de redenen van de geringe belangstelling dit jaar in het mentoruur met de leerlingen bespreken.

24-11-2014 / [Peter Pieper, afdelingsleider]

Lees meer..


Voor de 4e jaars: Inschrijving Kiezen op Maat voor 4e jaars geopend!

ROC Nijmegen en Helicon Nijmegen bieden meeloopdagen aan waarop de 4e jaars leerlingen van het VMBO een kijkje kunnen nemen in de keuken van een toekomstige opleiding. Op zo’n dag loop je mee met een een MBO-student en kan je je ervaren of de opleiding bij je past. Je maakt ook kennis met de gang van zaken op een MBO-school. Lees gauw verder ...

Lees meer..


Theatervoorstelling voor klas 3

Interactief theater AanZ presenteert voor alle 3e klassen het stuk Lokaal G1.25. Het stuk gaat over vriendschap, (homo)seksualiteit, groepsgedrag, en jezelf durven zijn. Wat deze voorstelling extra bijzonder maakt is dat het interactief is. In het tweede deel mag jij zeggen wat er gaat gebeuren en wat jij zou doen! Lees verder ... 

Lees meer..


Getuigschrift creatieve wiskunde
Deze enthousiaste groep 7/8 leerlingen hebben hun getuigschrift behorende bij de cursus creatieve wiskunde ontvangen. Ze hebben vijf weken op het Mondial College gewerkt aan het onderwerp "geheimschrift". Volgende week krijgt de parallelgroep hun getuigschrift. Foto van deze groep volgt dan. In het voorjaar starten weer twee groepen dan met een ander onderwerp.

Lees meer..


ECDL herkansingen

Beste leerlingen van klas 3:

Volgende week dinsdag 25 november het 8ste uur vinden de ECDL herkansingen plaats voor klas 3. Deze zullen plaatsvinden in lokaal 221. Om deel te mogen nemen moet je het volgende doen:

Mail naar jasper.klaassen@mondialcollege.nl

In je mail moet staan: je naam, je klas van vorig schooljaar en het examen dat je wilt herkansen!

Opgeven kan tot aanstaande vrijdag. Daarna kun je niet meer voor een examen in aanmerking komen.

19-11-14/[Jasper Klaassen]

Lees meer..


Studiehuis gesloten!

Vrijdag 28 november as. vanaf 13.00 uur is het studiehuis dicht i.v.m. de afname van de FT toets in het kader van de rekentoets.

Lees meer..


OPROEP aan leerlingen en ouders: zitting nemen in de GMR?

In de GMR is nog een ouder- en een leerlingplaats vrij. Elke school van de Alliantie VO, dus ook het Mondial College, heeft een medezeggenschapsraad (MR), waarin personeelsleden, ouders en leerlingen meepraten en -beslissen over het beleid van hun school. Lees verder ... 

Lees meer..


MR1 vastgestelde notulen!

Klik hier voor de vastgestelde notulen d.d. 04-09-2014.

Lees meer..


Actieve en betrokken ouders gezocht

De school is altijd op zoek naar ouders die in hun vrije tijd iets kunnen betekenen voor de school. Indien u zin en tijd heeft om de school van dienst te kunnen zijn, kunt u dat aangeven onder onderstaand mailadres: henk.beckmann@mondialcollege.nl. Wij benaderen u dan wellicht als uw inzet noodzakelijk is. Wij zoeken ouders die:

  • een eigen onderneming hebben;
  • willen surveilleren;
  • een bijdrage willen leveren aan ons talendorp-project (u spreekt bv. goed Engels, Frans of Duits)
  • op een beroepenmarkt willen participeren.

13-11-14 / [Henk Beckmann, directeur locatie Leuvensbroek]

Lees meer..


Aan alle 5 havo leerlingen

Start voorbereidingslessen maatschappijleer as. dinsdag! Als jij hebt je opgegeven voor de totaalvakherkansing van het vak maatschappijleer geldt het volgende: Deze herkansing gaat plaatsvinden op woensdag 17 december. Info daarover volgt nog. Lees verder ...

Lees meer..


Nationale schoolhockeycompetitie 2015

In 2015 wordt voor de 13de keer de Nationale Schoolhockeycompetitie georganiseerd voor het Voortgezet Onderwijs. Ook dit jaar gaat onze school zich opgeven voor deze competitie. De voorronden vinden regionaal plaats op vrijdag 17 april 2015 en de finale te Amsterdam op vrijdag 29 mei 2015. Lees gauw verder ...

Lees meer..